• Tid:
  • Sted: Ceres Arena (Lokale 23, 2. sal)

• Underviser: Sofus Riishede,
Moderne bestyrelses- og foreningsarbejde kan håndteres effektivt online og sikre en god opsætning til brug for foreningens interne kommunikation. Internettets gratis tjenester kan interagere både med hinanden og med foreningens hjemmeside.
Nuværende og kommende ledere/bestyrelsesmedlemmer samt webadministratorer og ansvarlige for foreningens interne kommunikation
Kurset indeholder en gennemgang af gratis værktøjer og funktioner som er tilgængelige uanset øvrige systemer (bl.a. en del af Googles mange muligheder):

1. Forum og grupper
  2. Fælles dokumenter og online drev
  3. Bestyrelses- og Aktivitetskalender
  4. Tilmelding og betaling
  5. Fælles erindring: Historiefortælling og billedgalleri

Med udgangspunkt i ovenstående præsenteres gode metoder og forretningsgange for kommunikation iht:

1. Bestyrelsens arbejde, møder og aktiviteter.
  2. Gør noget indhold tilgængeligt for foreningens medlemmer, og andet ikke.
  3. Foreningens ledere og medlemmer kan gives mulighed for at tilføje indhold, debattere, tilmelde sig, tilbyde aktiviteter etc.
  4. Håndtering af forskellige brugerniveauer og rettigheder.

Medbring
Gerne PC med WiFi og administratoradgang til foreningens hjemmeside
(også muligt at deltage uden PC)
TBA
Ceres Arena, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C (lokale 23, 2. sal)
Senest 3 uger før
Sofus Riishede er Idrætskonsulent ved Idrætssamvirket Aarhus og ansvarlig for intern og ekstern IT. Han har 25 års erfaring som både professionel og frivillig leder i idrætsverdenen. Bruger til daglig en række gratis værktøjer og funktioner både privat og i sit træner- og bestyrelsesarbejde i AGF Tennis samt i aktieklubben Aarhus2012.
Sofus Riishede, Idrætssamvirket, konsulent@isaarhus.dk, Tlf. 28113183