• Tid:
  • Sted: DGI Østjylland, Søren Frichs vej 42B, 2. sal

• Underviser: Marianne Sørensen,

Børn med særlige behov kan være mange – den udad-reagerende dreng, den stille pige, barnet hvis forældre lige er blevet skilt, drengen med en autismediagnose. Men hvordan støtter du dem bedst, så de inkluderes i fællesskabet på dit hold eller i din gruppe?

Kurset er for alle instruktører/trænere/ledere fra forskellige foreninger

Kurset har fokus på at gøre det så praksisnært som muligt, så det bliver let at overføre til undervisningen med børnene på dit hold.

På kurset får du:

1. Inspiration og redskaber til at skabe et inkluderende miljø, som er gavnligt for alle børn

2. Idéer til hvordan du kan tilrettelægge din træning / dine aktiviteter, så der tages hensyn til børnenes forskellige forudsætninger

3. Indblik i hvordan verden kan se ud for børn med særlige behov – diagnose eller ej

4. Inspiration og redskaber, som man kan gå hjem og bruge uden den store planlægning og forberedelse

Kurset er for alle instruktører/trænere/ledere fra forskellige foreninger.

Vi arbejder med lege som eksempler, hvor man kan tydeliggøre tilpasninger og organisering.

Tirsdag den 27. oktober 2020 kl. 17.00-20.30

DGI Østjylland, Søren Frichs vej 42B, 2. sal, 8230 Åbyhøj