• Tid:
  • Sted: DGI Østjylland, Søren Frichs vej 42B, 2. sal

• Underviser: Magnus Kirkeby Hansen,
Kender du det?… At stå tilbage med en følelse af:
”Her har jeg virkelig lyst til at komme igen!”
Den følelse håber vi, at rigtig mange allerede går hjem med efter at være startet i en forening. Følelsen er helt sikkert ofte til stede, men det er desværre ikke altid tilfældet.
Den gode velkomst er målrettet bestyrelsesmedlemmer, instruktører og trænere, der har et særligt fokus på at tage godt i mod nye medlemmer
Ofte er det små, simple handlinger, som afgør, om vi som nye i en forening har lyst til at komme igen, og om vi som frivillige har lyst til at bidrage til endnu en sæson – f.eks. om vi bliver mødt med et smil.

På kurset Den gode velkomst sætter vi særligt fokus på de handlinger og simple tiltag vi i foreningen kan gøre, for at skabe nogle rammer, der gør det rart at starte som ny.

Aftenen vil byde på simple fif og redskaber til, hvad I konkret kan gøre i jeres forening, såvel som I skal inspirere og udveksle erfaringer med andre foreninger.

Vi glæder os til at se jer!

Mandag den 23. marts 2020 kl. 17.00-20.00
DGI Østjylland, Søren Frichs vej 42B, 2. sal, 8230 Åbyhøj