Målgruppe: bestyrelsesmedlemmer og andre frivillige

Der findes ingen lov, der regulerer hvordan en forening skal organiseres og hvordan vedtægter skal se ud, men bestyrelsen og medlemmerne skal selvfølgelig holde loven og tage ansvaret for økonomien og de aktiviteter, de udøver i foreningen.

Vi vil gennemgå:

• Skatte- og momsregler
  • Gaveordning og andre indsamlinger
  • Lotteri- og tivoliregler
  • Økonomisk ansvar
  • Lovpligtige forsikringer
  • KODA-regler
  • Ophavsret
  • Doping
  • Børneattester
  • Samværspolitik og andre juridiske regler

Hvis I har specifikke spørgsmål om emner, er I meget velkomne til at stille dem på forhånd til Flemming Mølgaard på fm@dgi.dk eller tlf. 20423480.

Dette giver ham både mulighed for forberede sig bedre og give svar på konkrete problemstillinger.