• Tid:
  • Sted: Ceres Arena (Lokale 23, 2. sal)

• Underviser: Sofus Riishede,
Foreningens hjemmeside er et væsentligt redskab til at engagere medlemmer i foreningens aktiviteter og tiltrække nye medlemmer. Mange af internettets tjenester tilbyder at interagere med hjemmesider.

Nuværende og kommende ledere/bestyrelsesmedlemmer samt webadministratorer og ansvarlige for foreningens hjemmeside

Kurset indeholder en gennemgang af gratis værktøjer og funktioner som er tilgængelige uanset hjemmesidesystem (herunder nogle af Googles mange muligheder):

• Forums, blogs og sociale medier
    (Bemærk ”Facebook” har sit eget kursus)
  • Aktivitetskalender
  • Tilmelding og betaling
  • Fælles erindring: Historiefortælling og billedgalleri
Kurset kredser om følgende påstande:

• Foreningens hjemmeside er primært til for foreningens medlemmer.
  • Foreningens hjemmeside gøres mest levende og interessant når foreningens medlemmer gives mulighed for at tilføje indhold, debattere, tilmelde sig, tilbyde aktiviteter etc.
  • Foreningens hjemmeside er mest interessant for eksterne brugere hvis ovenstående er gældende, fordi det viser foreningens aktive hverdag.

Medbring

PC med WiFi og administratoradgang til egen hjemmeside
(dog også muligt at deltage uden PC)