Målgruppe: Nuværende og kommende ledere/bestyrelsesmedlemmer i foreningen samt foreningens webadministratorer.

Kurset er målrettet foreninger som står overfor at skulle etablere en ny hjemmeside eller omlægge til WordPress. Og andre som vil vide mere om muligheder og begrænsninger ved WordPress. Er du udelukkende interesseret i WordPress’ administratorpanel, så se WordPress2-kurset.

Kurset kredser om følgende:

• Hvilket designtema skal vi vælge?
  • Hvorfor WordPress?
  • De første skridt mod ny hjemmeside i WordPress – hvordan?

Oplægget forholder sig til følgende:

• Design – grafik, farver, teksttyper mv.
  • Opstilling – elementers indbyrdes placering, størrelse, blikfang og betydning heraf
  • Brugervenlighed – links, faner, menuer – logik og brugerens arbejdsgang

Deltagende foreninger får efter kurset tilbudt en fri IT-konsulent-time v. underviseren. Betalt af Århus i Forening.

Medbring: PC med WiFi og administratoradgang til egen hjemmeside (dog også muligt at deltage uden PC)