Målgruppe: Nuværende og kommende ledere/bestyrelsesmedlemmer i foreningen samt foreningens webadministratorer.

Få råd og vejledning til din foreningshjemmeside og back-end bygget på WordPress.

Foreningshjemmesider med cms-system og back-end i WordPress.

• Administratorfunktioner i WordPress
  • Back-end – opbygning og funktioner
  • Avancerede funktioner og udvidelsesmuligheder

Deltagende foreninger får efter kurset tilbudt en fri IT-konsulent-time v. underviseren. Betalt af Århus i Forening.

Medbring: PC med WiFi og administratoradgang til egen hjemmeside

NB: Det er IKKE en forudsætning at have deltaget på WordPress1-kurset