• Tid:
  • Sted: DGI Østjylland

• Underviser: Lotte Jensen,

Målgruppe: Ledere og bestyrelsesmedlemmer

Ønsker du i foreningen at søge økonomiske midler til f.eks. nye aktiviteter eller udvikling af jeres faciliteter, så deltag i dette kursus.

På kurset vil du blive introduceret til de mange spændende støtteordninger, der findes. Derudover vil du få konkrete ideer til formulering og præsentation af din ansøgning, opstilling af budget og finansieringsplaner samt andre brugbare tips. Undervisningsformen veksler mellem foredrag og gruppearbejde omkring konkrete ideer til projekter.

• Hvordan får man succes med fundraising?
  • Hvordan udformes og præsenteres den gode ansøgning?