Fyraftensmødet har til formål at gennemgå de krav, der er til ansøgning om aktivitetsstøtte og for afregning af lokaletilskud.
Mødet er fortrinsvis for kasserer, men også revisorer, formænd og øvrige foreningsledere, der har ansvaret for foreningens ansøgning om aktivitetsstøtte eller afregning af lokaletilskud.

OBS: Din forening skal være godkendt til at modtage aktivitetsstøtte eller lokaletilskud for at du kan tilmelde dig kurset.

På kurset vil deltagerne blive introduceret til indberetning via Foreningsportalen og der vil være en gennemgang af Foreningsportalen. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål.
Der kan vælges en af følgende datoer:

1. Onsdag den 23. januar 2019 kl. 17.00-20.00
  2. Mandag den 28. januar 2019 kl. 17.00-20.00
  3. Torsdag den 31. januar 2019 kl. 17.00-20.00
  4. Tirsdag den 5. februar 2019 kl. 17.00-20.00
Fjordsgades forenings- og fritidhus, foredragslokalet på 2. sal, Lokale 2.4., N. J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C

Tilmelding: Log på – vælg Arrangement tilmelding
OBS: Vælg antal + Tilmeld OG Tilmeld mig. Du skal have en kvittering frem på skærmen med: Tilmelding modtaget.
Ingen kvittering = ingen tilmelding.

Birger Weiling, Sport & Fritid, Malene B. Riis, Sport & Fritid
Birger Weiling, biwe@aarhus.dk, Malene B. Riis, rmab@aarhus.dk