• Tid:
  • Sted: DGI Østjylland, Søren Frichs vej 42B, 2. sal

• Underviser: Flemming Mølgaard,

I de fleste foreninger kommer medlemmerne ikke i hobetal til generalforsamlingen, og bestyrelsen har svært ved at motivere medlemmerne til at deltage i andet end selve aktiviteten.

Men sådan er det ikke i alle foreninger.

Nogle foreninger er begyndt at bruge generalforsamlingen som et reelt medlemsmøde, hvor man i fællesskab evaluerer det forgangne forenings-år og lægger linjen for hvad, der skal ske fremadrettet og hvem der skal stå i spidsen for gennemførelsen af de gode tiltag. Og de får folk til at møde frem!

Bestyrelsesmedlemmer og andre frivillige

Hvilke tiltag skal der gøres for at omskabe generalforsamlingen fra at være en formalitet til at være et reelt møde mellem medlemmerne?

Kom med jeres erfaring og få samtidig inspiration til at styrke foreningskulturen og involveringen fra medlemmerne, så I kan nå at få succes på forårets generalforsamling.

Tirsdag den 3. november 2020 kl. 19.00-22.00

DGI Østjylland, Søren Frichs vej 42B, 2. sal, 8230 Åbyhøj