• Tid:
  • Sted: NRGI Arena, lok. 23

• Underviser: Sofie Riishede,

Google som fælles styreværktøj for foreningen – trænere, bestyrelse og udvalg. Husk at medbringe PC med WiFi og administratoradgang til egen hjemmeside (også muligt at deltage uden PC)

Målgruppe: Nuværende og kommende trænere, ledere og bestyrelsesmedlemmer i foreningen samt foreningens webadministratorer.

Google stiller gratis en række værktøjer til rådighed online. Disse kan anvendes som fælles kommunikations- og styreværktøjer for foreningens trænere, hold, grupper, bestyrelse, udvalg, mv.

Kurset indeholder en gennemgang og eksempler på anvendelse af Googles gratis værktøjer: