Kassererkursus 1

– grundlæggende introduktion

Når man er ny på posten, kan kassererarbejdet virke uoverskueligt og indviklet. På forårets kassererkursus får du en grundlæggende introduktion til opgaverne, så du kommer godt i gang med arbejdet.
Målgruppe Nye og kommende kasserere i foreningerne

På dette grundlæggende kursus for foreningskasserere vil følgende emner blive gennemgået helt fra bunden og suppleret med opgaver, således at også begyndere efter kurset kan ende med at blive habile kasserere:

1. Kassererens regnskabsmæssige opgaver
  2. Årsregnskabet med fokus på Resultatopgørelse og Balance.
  3. Kontoplanen
  4. Bilagsadministration
  5. Det dobbelte bogholderi
  6. Årsregnskabets opstilling, så det er til at forstå

Bemærk at vi den 29. oktober tilbyder et opfølgende kursus med fokus på emner som: Årsregnskabets afslutning, afskrivning på inventar mv., periodisering, regnskabsrapportering, klargøring til revision og generalforsamling, samt budgetter og budgetrapportering. På kurset “Kom godt i gang” gennemgås kommunens tilskudsblanketter og andre kommunale krav grundigt. Der er også mulighed for at komme på revisionskursus.

Onsdag den 13. marts 2019 kl. 17.00-21.30

Fjordsgade forenings- og fritidshus, foredragssalen, N.J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C

Åbner i Januar.

Jens Peter Schou Nielsen