Når man er ny på posten, kan kassererarbejdet virke uoverskueligt og indviklet. På forårets kassererkursus får du en grundlæggende introduktion til opgaverne, så du kommer godt i gang med arbejdet

Målgruppe: Nye og kommende kasserere i foreningerne

På dette grundlæggende kursus for foreningskasserere vil følgende emner blive gennemgået helt fra bunden og suppleret med opgaver, således at også nybegyndere efter kurset kan ende med at blive habile kasserere:

• Kassererens regnskabsmæssige opgaver
  • Årsregnskabet med fokus på Resultatopgørelse og Balance.
  • Kontoplanen
  • Bilagsadministration
  • Det dobbelte bogholderi
  • Årsregnskabets opstilling, så det er til at forstå

Bemærk at vi den 31. oktober tilbyder et opfølgende kursus med fokus på emner som: Årsregnskabets afslutning, afskrivning på inventar mv., periodisering, regnskabsrapportering, klargøring til revision og generalforsamling, samt budgetter og budgetrapportering. På kurset ”Kom godt i gang” gennemgås kommunens tilskudsblanketter og andre kommunale krav grundigt. Der er også mulighed for at komme på revisionskursus.