Opstartsmøder for nye bestyrelsesmedlemmer om hvilket ansvar og forpligtelser der følger med i at blive valgt til bestyrelsesarbejde. Vi tager udgangspunkt i de forpligtelser der hører med til det at være en godkendt forening i Aarhus Kommune.

Målgruppe: Nye bestyrelsesmedlemmer, fortrinsvis formand, kasserer og revisor

På mødet orienteres der om forenings pligter, som f.eks. overholdelse af foreningens vedtægter, erklæring vedr. børneattest, digital post, foreningens regnskab / tilskudsregnskab, medlemslister, ForeningsPortalen, afbooking af lokaler, frister vedr. aktivitetsstøtte og lokaletilskud.