• Tid:
  • Sted: N.J. Fjordsgades Skole, klasselokale 301

• Underviser: Flemming Agervold,

TILMELDING SENEST DEN 20. OKTOBER 2015 – send mail til thea@aauf.dk

Målgruppe: Nye og kommende kasserere i foreningerne

Når man er ny på posten, kan kassererarbejdet virke uoverskueligt og indviklet. På forårets kassererkursus får du en grundlæggende introduktion til opgaverne, så du kommer godt i gang med arbejdet.

På dette grundlæggende kursus for foreningskasserere vil følgende emner blive gennemgået helt fra bunden og suppleret med opgaver, således at også nybegyndere efter kurset kan ende med at blive habile kasserere:

– Kassererens regnskabsmæssige opgaver
– Årsregnskabet med fokus på Resultatopgørelse og Balance
– Kontoplanen
– Bilagsadministration
– Det dobbelte bogholderi
– Årsregnskabets opstilling, så det er til at forstå

Bemærk at vi til efteråret tilbyder et opfølgende kursus med fokus på emner som: Årsregnskabets afslutning, Afskrivning på inventar og andre større hjælpemidler, Periodisering, Regnskabs rapportering, Klargøring til revision og Generalforsamling, samt Budgetter og budget-rapportering.