Målgruppe: Nye, kommende og ”gamle” kasserere i foreningerne

Når foreningsåret lakker mod enden, betyder det ekstra opgaver for foreningens kasserer. På kurset lærer du blandt andet at afslutte årsregnskabet og at lægge budget for det kommende år.

På kurset arbejdes der med de ting, som er relevante for årsregnskabets afslutning:

– Årsregnskabets afslutning
– Afskrivning på inventar og andre større hjælpemidler
– Restancer og Tab
– Periodisering
– Regnskabs rapportering
– Klargøring til revision og Generalforsamling
– Budgetter og budget-rapportering.

Der arbejdes med øvelser fra bogen Foreningskassereren af underviser Flemming Agervold, og den udleveres også på kurset, til dem, som ikke har bogen fra forårs- eller septemberkurset.

Bemærk, at der den 12. marts og den 10. september er et begynderkursus for kasserere. Kurset i oktober bygger videre på begynderkurset, men du kan sagtens deltage, selvom du ikke har deltaget i startkurset.

Kommunens tilskudsblanketter og andre kommunale krav gennemgås grundigt på kurset Opstartskursus for nye foreninger i Aarhus Kommune den 11. november, ligesom der er et kursus for foreningens revisor i slutningen af 2015, dato kommer til at fremgå online i løbet af efteråret.