Vil din forening gerne være synlig på Facebook og Instagram overfor medlemmer, forældre og potentielle medlemmer? Og vil I have redskaberne til at komme godt og hurtigt i gang – uden at bruge flere timer om ugen? Så skal du deltage i dette kursus.

Kurset henvender sig til ledere og bestyrelsesmedlemmer i foreninger, der prioriterer tilstedeværelsen på Facebook og/eller Instagram – og gerne vil være effektivt og målrettet her.

Vil din forening have mere ud af jeres profil på Facebook og Instagram? Vil I skabe større synlighed om jeres aktiviteter og formål overfor medlemmer, forældre og potentielle medlemmer? Og vil I have input til hvordan I laver gode opslag, timer dem, og aktiverer folkene på den anden side af skærmen? Trickene er enkle – men effekten stor! Lyder det, som noget for dig? Så skal du deltage i dette kursus.

Mandag den 7. maj 2018 kl. 17.00-20.00

Læssøesgade Skole, Læssøesgade 24, 8000 Aarhus C

Senest den 3 uger før kurset via www.aarhusiforening.dk

Signe Trier Simonsen, journalist og aktiv bruger af mange sociale medier