• Tid:

• Underviser: Thea P. Strand,

TILMELDING SENEST 13. OKTOBER 2015

Målgruppe: Formænd og bestyrelsesmedlemmer

Hvordan sikrer man at viden forbliver i foreningen og at ingen opgaver tabes på gulvet når generationer udskiftes i bestyrelser? Hvordan giver man en bestyrelsespost videre på en optimal måde? Hvordan sikrer man, at der er nogen til at tage over, når andre smutter?

I en tid, hvor der er kamp om frivilliges tid og ressourcer, kan det være svært at rekruttere i baglandet til bestyrelses- og ansvarsposter. På kurset arbejder vi med, hvordan man kan sikre en glidende overlevering og at den næste generation er klar til opgaven, når den første trækker sig.

Vi kommer til at arbejde med:

– Strategier for rekruttering
– At gå fra vaner til skriftlige rutiner