• Tid:
  • Sted: Fjordsgades forenings- og fritidshus, Foredragssalen

• Underviser: Ida Binderup,
Vil din forening gerne være synlig på Facebook og Instagram overfor medlemmer, forældre og potentielle medlemmer? Og vil I have redskaberne til at komme godt og hurtigt i gang – uden at bruge flere timer om ugen? Så skal du deltage i dette kursus.
Alle der ønsker at blive klogere på, hvordan I får flere med i foreningen og skaber synlighed om jeres arbejde via sociale medier.
Facebook og Instagram er med deres brede brugermålgruppe og mange muligheder gode platforme til at fortælle om og invitere nye mennesker ind i foreninger.

Man kan komme langt med godt organisk indhold, men særligt Facebooks annonceværktøj kan også bruges til at tiltrække nye mennesker og fange deres interesse ved at udnytte de mange oplysninger Facebook har om sine brugere.

Vi vil på denne workshop lære om hvad godt organisk indhold er, hvordan man bruger Facebook og Instagram strategisk i sin branding og rekruttering samt gennemgå funktionerne i Facebooks annonceadministrator.

Tirsdag den 10. september 2019 kl. 17.00-20.00
Fjordsgade forenings- og fritidshus, N.J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C
Foredragssalen
Senest den 27. august