Vil din forening gerne være synlig på Facebook og Instagram overfor medlemmer, forældre og potentielle medlemmer? Og vil I have redskaberne til at komme godt og hurtigt i gang – uden at bruge flere timer om ugen? Så skal du deltage i dette kursus.

Kurset er et basiskursus, som henvender sig til ledere og bestyrelsesmedlemmer i foreninger, der gerne vil godt i gang med Facebook og Instagram.

Du får råd om hvilken type profil, I skal oprette og tricks til indhold, der får likes – og tidspunkter for opdateringer på Facebook og Instagram.
Bemærk: Vil du have mere viden om foreningens kommunikation kan du deltage i hjemmesidekursus 1 og 2 d. 30. marts og d. 9. november.