Formål

Kurset sætter jer i stand til at ideudvikle, planlægge og gennemføre en succesfuld event i jeres forening. Eventen skal indgå i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og Move For Life. Kompetencerne kan efterfølgende anvendes til udvikling og gennemførelse af store og små events i egen forening til gavn for medlemmerne og evt. for foreningens økonomi.

Download invitationen her.

Forudsætninger

Kurset kræver, at du har lyst til at arbejde med events og eventudvikling. Om idéen er helt klar til første kursusdag er ikke afgørende, men lysten skal drive værket. Det er en fordel, hvis flere fra samme forening tilmelder sig. Derved kan I udvikle og skabe sammen. Det er en forudsætning, at du kan deltage i det første modul som afholdes d. 4. marts 2017.

Når I tilmelder jer, skal I udfylde et skema med en kort beskrivelse af jeres idé. Der er plads til max 24 deltagere. Hvis der er for mange tilmeldte kursister, vil skemaet også blive brugt som udvælgelseskriterie.

Link til skema: https://goo.gl/lxK8Se

Deltagerpris

Kursusprisen er 3100 kr., men Aarhus Kommune yder et tilskud på kr. 2350 kr. – så prisen bliver 750 kr. pr. kursist.

Kurset afholdes hos DGI Østjylland på følgende adresse:

Søren Frichs vej 42-B, 2. 8230 Aabyhøj

Modul 1: Lørdag den 4. marts kl. 9.00-18.00