Indlæser Begivenheder
Arbejder du med børn og bevægelse som træner, frivillig instruktør, spejderleder, pædagog eller andet? Vil du have ideer og værktøjer til, hvordan du i din praksis kan bruge naturen til at understøtte dit arbejde med børns bevægelsesglæde, sociale relationer og kropslige kompetencer? Og vil du have redskaber til at skabe en praksis, der inkluderer børn på deres præmisser – også børn der har motoriske og/eller sociale udfordringer?
Så er dette kursus skræddersyet til dig!
Kurset er delt i to. Vi anbefaler derfor, at du også tilmelder dig kursus nr. 2 d. 11. april, som vil give dig mere inspiration til at skabe det mest motiverende bevægelsesmiljø for børnene samt tid og mulighed for at afprøve øvelser fra dette kursus.
Du vil få viden om:
– Naturen som ramme for udvikling, leg og læring for børn
– Anbefalinger til et motiverende bevægelsesmiljø for børn
– Børns motoriske udvikling
Kurset vil give konkrete tips og øvelser til at:
– Tilgodese børns forskellige behov og forudsætninger for deltagelse
– Bygge den gode ramme omkring aktiviteter for børn i naturen
– Udvikle børnenes motoriske, sociale, kognitive og emotionelle færdigheder
Underviser:
Linn Busch, fysioterapeut og underviser i DGI Østjylland.
Tilmelding og pris:
Deltagelse er gratis for foreninger i Aarhus Kommune, da kurset laves i samarbejde mellem DGI Østjylland, Idrætssamvirket i Aarhus, Århus Ungdommens Fællesråd samt Aarhus Kommune, som betaler for deltagere fra kommunen. Deltagere fra foreninger udenfor Aarhus Kommune betaler 300,- kr.
Hvis man er tilmeldt, men udebliver fra kurset, sendes en faktura på 300,- kr. i ”No-show-gebyr”
Tilmelding via dette link senest 3 uger før kurset: https://www.dgi.dk/arrangementer/202309853404