Indlæser Begivenheder
Arbejder du med børn og bevægelse som træner, frivillig instruktør, spejderleder, pædagog eller andet? Vil du have ideer og værktøjer til, hvordan du i din praksis kan bruge naturen til at understøtte dit arbejde med børns bevægelsesglæde, sociale relationer og kropslige kompetencer? Og vil du have redskaber til at skabe en praksis, der inkluderer børn på deres præmisser – også børn der har motoriske og/eller sociale udfordringer?
Så er dette kursus skræddersyet til dig!
Kurset er delt i to. Vi vil i høj grad anbefale, at du også deltager i kursus nr. 1 d. 21. marts, som introducerer emnet og giver den nødvendige baggrundsviden for, at du er klædt ordentligt på til at deltage i dette kursus med den rette indgang.
Som en udvidelse af kursus 1, vil dette kursus være mere praksis-orienteret, hvor du kommer til at arbejde mere i dybden med:
– Det motiverende bevægelsesmiljø for børn
– At skabe den gode ramme omkring aktiviteter for børn i naturen
– Udvikling, afprøvning og tilpasning af aktiviteter i naturen der tilgodeser og inkluderer børn uanset motoriske og/eller sociale forudsætninger.
Underviser:
Linn Busch, fysioterapeut og underviser i DGI Østjylland
Tilmelding og pris:
Deltagelse er gratis for foreninger i Aarhus Kommune, da kurset laves i samarbejde mellem DGI Østjylland, Idrætssamvirket i Aarhus, Århus Ungdommens Fællesråd samt Aarhus Kommune, som betaler for deltagere fra kommunen. Deltagere fra foreninger udenfor Aarhus Kommune betaler 300,- kr.
Hvis man er tilmeldt, men udebliver fra kurset, sendes en faktura på 300,- kr. i ”No-show-gebyr”
Tilmelding via dette link senest 3 uger før kurset:
www.dgi.dk/202309853406