Indlæser Begivenheder

Når man er ny på posten, kan kassererarbejdet virke uoverskueligt og indviklet. På forårets kassererkursus får du en grundlæggende introduktion til opgaverne, så du kommer godt i gang med arbejdet.

På dette grundlæggende kursus for foreningskasserere vil følgende emner blive gennemgået helt fra bunden og suppleret med opgaver, således at også begyndere efter kurset kan ende med at blive habile kasserere:

  • Kassererens regnskabsmæssige opgaver
  • Årsregnskabet med fokus på Resultatopgørelse og Balance.
  • Kontoplanen
  • Bilagsadministration
  • Det dobbelte bogholderi
  • Årsregnskabets opstilling, så det er til at forstå

Bemærk at vi den 6. november tilbyder et opfølgende kursus med fokus på emner som: Årsregnskabets afslutning, afskrivning på inventar mv., periodisering, regnskabsrapportering, klargøring til revision og generalforsamling, samt budgetter og budgetrapportering. På kurset “Kom godt i gang” gennemgås kommunens tilskudsblanketter og andre kommunale krav grundigt. Der er også mulighed for at komme på revisionskursus.

Målgruppe:
Nye og kommende kasserere i foreningerne.

Tilmelding:
www.dgi.dk/202309853414

Kursuspris:
Deltagelse er gratis for foreninger i Aarhus Kommune, da kurset laves i samarbejde med Idrætssamvirket i Aarhus, Århus Ungdommens Fællesråd samt Aarhus Kommune, som betaler for deltagere fra kommunen.

Deltagere fra foreninger udenfor Aarhus Kommune betaler 300,- kr. + moms.

Hvis man er tilmeldt men udebliver fra kurset, sendes en faktura på 300,- kr. + moms i ”No-show-gebyr”

Go to Top