• Event Time:
  • Location: Fjordsgades forenings- og fritidshus, Foredragssalen

• Speakers: Ida Binderup,
Buy Ticket

Vil din forening gerne være synlig på Facebook og Instagram overfor medlemmer, forældre og potentielle medlemmer? Og vil I have redskaberne til at komme godt og hurtigt i gang – uden at bruge flere timer om ugen? Så skal du deltage i dette kursus.

Kurset er målrettet dig, der lige er begyndt at bruge sociale medier i din forenings eksterne kommunikation.
På kurset bliver du klogere på

• Hvordan din forening bedst bruger Facebook og Instagram til jeres eksterne kommunikation.
  • Hvordan I skaber større synlighed om jeres aktiviteter og formål overfor medlemmer, forældre og potentielle medlemmer via sociale medier.
  • Hvilke konkrete værktøjer I kan bruge på sociale medier, og hvordan I laver gode opslag, timer dem, og aktiverer folkene på den anden side af skærmen.

Mandag den 22. marts 2021 kl. 17.00-20.00

Fjordsgade forenings- og fritidshus, lokale 2.4., N.J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C

Senest den 1. marts via www.dgi.dk/202109853407

Ida Binderup, uddannet i medievidenskab, mangeårig praktisk erfaring med kommunikation i foreningslivet.

Sara Springborg, ÅUF, sara@aauf.dk, Tlf. 29878911