Buy Ticket

Har du oplevet onlinemøder uden energi og engagement? Har du følt, at du bare sidder og kigger ind i en skærm og mangler at ”føle” deltagerne? Har du prøvet at stille et åbent spørgsmål ud i en online forsamling og kun blive mødt af stilhed?

Onlinemøder er ikke det samme som fysiske møder – det kræver øvelse og andre tilgange for at få onlinemøder til at lykkes. For at brænde igennem med et budskab på skærmen kræver det mere end bare at tænde kameraet.

Vi lærer, får viden om og hjælp til:

• Hvordan simple teknikker kan gøre onlinemødet mere inspirerende og engagerende.

• Hvad du kan gøre for at fastholde energien.

• Hvordan kropsprog og retorik har indflydelse på udstråling og gennemslagskraft.

Kurset indeholder oplæg og praktisk gennemgang af:

• Konkrete tips og øvelser til at gøre deltagelse i online møder sjovere og mere motiverende.

• Retoriske fif til at underbygge dine fortællinger og fremlæggelse fra skærmen.

Praktisk

Sørg for at have dit webcam tændt på kurset. Sørg for god belysning. Og en mikrofon, der virker.
Der vil være pauser undervejs. Så der er mulighed for at tanke op på kaffe/vand og tømme blæren.

Torsdag den 25. marts 2021 kl. 19:30-21:00

Online via egen computer. Invitation og link til mødet udsendes på mail efter tilmelding.

Senest 3 uger før via www.aarhusiforening.dk

Morten la Cour Dragheim er administrationsleder i DGI Sydvest og bl.a. ansvarlig for at vidensdele og udvikle digitale kompetencer hos både medarbejdere og foreninger. Han er en dygtig underviser og har bl.a. undervist efterskoleelever i foto & video og holdt flere kurser online med fokus på engagement på online møder og teknikken bag. Har til daglig praktisk erfaring med at vende frustration over IT-værktøjer til optimisme og en solid omgang gåpåmod.

Sofus Riishede, Idrætssamvirket, konsulent@isaarhus.dk, Tlf. 28113183