Foreningens bestyrelse skal samle mange tråde og for en flok splinternye bestyrelsesmedlemmer kan det være vanskeligt at finde hoved og hale i. Kom og få svar på, hvad der er vigtigst og hvordan I kommer godt i gang.

Målgruppe: Nye og kommende bestyrelsesmedlemmer i foreningerne – gerne flere fra samme forening eller bestyrelse.

På kurset kommer vi omkring foreningens styring, bestyrelsens rolle, kompetencer og det daglige arbejde, men vi snakker også love og regler for foreningerne, tilskudsmuligheder og bestyrelsens ansvar.