Kurset er målrettet foreninger med eksisterende hjemmesider, men der vil også være vigtig inspiration og viden for de foreninger som står overfor at skulle etablere en hjemmeside.

Målgruppe: Nuværende og kommende ledere/bestyrelsesmedlemmer i foreningen samt foreningens webadministratorer.

Oplægget indeholder følgende:

• Design – grafik, farver, teksttyper mv.
  • Opstilling – elementers indbyrdes placering, størrelse, blikfang og betydning heraf
  • Brugervenlighed – links, faner, menuer – logik og brugerens arbejdsgang

Undervisningen er både praktisk og teoretisk orienteret. Således vil nogle af deltagerforeningernes hjemmesider blive anvendt som eksempler, og der vil være mulighed for at arbejde med emner fra oplægget.

Medbring PC med WiFi og administratoradgang til egen hjemmeside (også muligt at deltage uden PC)