Står I med en idé til et projekt, en event eller vil I bare gerne kvalificere noget af det I allerede arbejder med, så er dette kurset for jer.

Målgruppe: Instruktører, trænere, eventansvarlige, udvalgs-og bestyrelsesmedlemmer

Kom på kursus med en idé, som du gerne vil gøre til virkelighed, så får du nogle redskaber, som du kommer i gang med at bruge på kurset.

Du vil arbejde konkret med din idé og få værktøjer til følgende:

• Konkretisere idéen og opsætte mål for, hvornår idéen er en succes
  • Interessenter – hvem har betydning for at gøre idéen til virkelighed, og hvordan håndteres de
  • Kommunikationsplan
  • Udarbejde en plan for at komme fra idé til virkelighed
  • Evaluering – en overvejelse værd helt fra start