Buy Ticket
Fyraftensmødet har til formål at gennemgå de krav, der er til ansøgning om aktivitetsstøtte og for afregning af lokaletilskud.
Mødet er fortrinsvis for kasserer, men også revisorer, formænd og øvrige foreningsledere, der har ansvaret for foreningens ansøgning om aktivitetsstøtte eller afregning af lokaletilskud.

OBS: Din forening skal være godkendt til at modtage aktivitetsstøtte eller lokaletilskud for at du kan tilmelde dig kurset

På kurset vil deltagerne blive introduceret til indberetning via Foreningsportalen og der vil være en gennemgang af Foreningsportalen. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål.
Der kan vælges en af følgende datoer:

1. Onsdag den 27. januar 2021 kl. 09.00-10.00
  2. Mandag den 1. februar 2021 kl. 17.00-18.00
  3. Tirsdag den 23. februar 2021 kl. 13.00-14.00
Mødet holdes online

Tilmelding: Log på – vælg Arrangement tilmelding
OBS: Vælg antal + Tilmeld OG Tilmeld mig. Du skal have en kvittering frem på skærmen med: Tilmelding modtaget.
Ingen kvittering = ingen tilmelding.

Birger Weiling, Sport & Fritid, Malene B. Riis, Sport & Fritid
Birger Weiling, biwe@aarhus.dk, Malene B. Riis, rmab@aarhus.dk