Det stigende krav om digitalisering fra både myndigheder og landsorganisationer giver en række udfordringer for foreninger og klubber. På denne aften lader vi derfor folkene bag Groupcare, Holdsport.dk, Conventus og Klubmodul præsenterer deres produkter. Yderligere vil der blive introduceret til gratis projektstyringsværktøjer som Trello og Google.

Målgruppe: Foreningsaktive med bestyrelses- og eller medlemsansvar

Aftenen sætter fokus på, hvordan det stigende krav om digitalisering kan vendes fra at være en udfordring til en mulighed for klubber og foreninger. Folkene bag de forskellige produkter vil hver især forklare og vise hvordan de digitalt og online giver klubber og foreninger redskaber, der gør udfordringer til muligheder.

Med de rigtige værktøjer, der passer til jeres klub/forening, kan medlemsregistrering, planlægning og projektstyring blive lettere og udvikle sig til en strategisk styrke.

Aftenen er delt i tre blokke. I hver blok kører tre spor i tre forskellige lokaler. Der er altså mulighed for at høre i alt 3 oplæg og rig mulighed for at spørge ind til de enkelte løsninger.