Det kan være en udfordring at forstå, hvordan du bedst kommunikerer med teenagerne i din forening. De bruger ofte ikke mail, tjekker ikke fællesbeskeder i facebookgrupper eller den seneste opdatering på foreningens hjemmeside. Så hvordan får I kommunikeret om foreningens aktiviteter til teenagere, der er frivillige eller medlemmer hos jer?

Frivillige i foreningerne der samarbejder med teenagere eller laver aktiviteter målrettet teenagere.

På dette kommunikationskursus bliver du klogere på teenagernes sociale medier, som Snapchat, YouTube og Instagram. Vi sætter fokus på:

1. Hvilke sociale medier din forening kan bruge i kommunikationen med teenagere – fx hvor kan I skabe opmærksomhed for at få nye med? Hvor kan I kommunikere med nuværende teenagemedlemmer?

2. Hvordan I konkret kan arbejde med de forskellig sociale medier, og hvad I skal være opmærksomme på?

Tirsdag den 8. september 2020 kl. 17.00-20.00

Fjordsgade forenings- og fritidshus, N.J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C