Målgruppe: Nye, kommende og ”gamle” kasserere i foreningerne

Når foreningsåret lakker mod enden, betyder det ekstra opgaver for foreningens kasserer. På kurset lærer du blandt andet at afslutte årsregnskabet og at lægge budget for det kommende år.

På kurset arbejdes der med de ting, som er relevante for årsregnskabets afslutning:

– Årsregnskabets afslutning
– Afskrivning på inventar og andre større hjælpemidler
– Restancer og Tab
– Periodisering
– Regnskabs rapportering
– Klargøring til revision og Generalforsamling
– Budgetter og budget-rapportering.

Kommunens tilskudsblanketter og andre kommunale krav gennemgås grundigt på ‘Kom godt i gang‘ for nye foreninger i Aarhus Kommune den 11. november, ligesom der er et kursus om revision.