• Event Time:

• Speakers: TBA,
Buy Ticket
Formål
At klæde frivillige og/eller ansatte i foreningen på til at arbejde med samværspolitik og håndtering af sager om grænseoverskridende adfærd.
Bestyrelsesmedlemmer, andre frivillige i foreningerne med ledelsesansvar og aftenskoleledere
Gode organisatoriske rammer for samværet i foreningslivet indebærer blandt andet at vide, hvad jeres regler for det gode samvær er, og hvordan I håndterer grænseoverskridende adfærd, hvis det skulle finde sted.

På kurset får I konkrete værktøjer til at arbejde med samværspolitikker, procedurer og beredskabsplaner udviklet af Dansk Ungdoms Fællesråd. Vi kigger også på, hvordan I kan arbejde målrettet med organisationskulturen over tid. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Kurset er et initiativ i forbindelse med charteret Aarhus mod sexisme og Aarhus Kommunes undersøgelse af sexisme og sexchikane i kultur- og foreningslivet, marts 2021.

Mandag d. 6. september 2021 kl. 17.00-20.00
Fjordsgade forenings- og fritidshus, foredragssalen, lokale 2.4., N.J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C
Senest 2 uger før kurset via www.dgi.dk
Guro Klausen og Katrine Raaby, organisationskonsulenter i Dansk Ungdoms Fællesråd