Lav en skarp kommunikation til voksne og få dem ind i foreningen

Kom med til dette gratis fyraftenskursus, hvor I får styr på, hvordan I skal kommunikere til målgruppen voksne.

I løbet af 2 timer får du følgende:

– Relevante værktøjer, som I kan bruge i jeres hverdag.

– Viden om målgruppens kommunikationskanaler.

– Hvordan I kan bruge adfærdsdesign i jeres kommunikation.

– Gode eksempler på kommunikation til voksne.

Dertil skal vi lave øvelser, så I får lov at prøve kræfter med kommunikation, med mål om at rekruttere flere voksne til jeres aktiviteter.

Inden kurset kan du med fordel udvælge en case fra din forening og målgruppen voksne. Det kan fx være:

– Et nyt tilbud/hold I står overfor skulle markedsføre til voksne i foreningen.

– Et i forvejen tilbud/hold som I gerne vil gøre skarpere i markedsføring og målretning til nye medlemmer, fx med det mål at få flere med/få holdet fyldt op.

– Et event eller andet arrangement I står overfor skulle markedsføre.

Den sidste halve time af kurset er med valgfri deltagelse, hvor du/I kan få individuel sparring på din forenings SoMe, bl.a. med udgangspunkt i den case du har udvalgt.

Medbring pc og Smartphone til kurset.

Tilmelding og pris

Det er gratis at deltage i kurset, men kræver tilmelding via linket her senest d. 20. februar:

www.dgi.dk/202409002301