Indlæser Begivenheder
Aarhus Kommune har fået sin egen crowdfundingplatform: www.CrowdfundingAarhus.dk

På denne workshop bliver du introduceret til, hvad crowdfunding er, og hvilken type projekter det kan bruges til.

Alle som ønsker at crowdfunde til projektidéer i Aarhus, der understøtter medborgerskab

Crowdfunding Aarhus er en platform, som kan benyttes af alle i Aarhus Kommune: Private borgere, virksomheder, foreninger og institutioner. Kort sagt, alle som ønsker at crowdfunde spændende projektidéer i Aarhus, der understøtter medborgerskab.

På workshoppen bliver du introduceret til, hvad crowdfunding er, og hvilken type projekter, det kan bruges til. Du får også en gennemgang af, hvad man skal være opmærksom på før, under og efter sit crowdfunding-projekt, ligesom der gives gode råd, tips og tricks, hvis man er kommende projektejer og gerne vil nå godt i mål med sit crowdfunding-projekt.

Der afholdes online workshops på følgende tidspunkter:

– Tirsdag d.10. januar 2023 kl.13-14

– Tirsdag d.10. januar 2023 kl.20-21

– Mandag d.6. februar 2023 kl. 19-20

Du kan læse mere om crowdfunding Aarhus på dette link: https://www.aarhus.dk/forening/crowdfunding/

Tirsdag d. 10. januar kl. 13-14 og 20-21 og mandag d. 6. februar kl. 19-20
Tilmelding sker ved at sende en mail til crowdfunding@aarhus.dk senest 3 dage før workshoppen.
Medarbejder fra Aarhus Kommune
Sara Springborg, ÅUF, sara@aauf.dk, Tlf. 29878911