Mangler I frivillige i jeres forening eller har I udfordringer med at holde på dem I har?

Så meld jer til dette kursus, hvor vi med oplæg, erfaringsudveksling og øvelser sætter fokus på:

– Forudsætningerne for at det kan lykkes: Stærk ledelse og kendskab til foreningen

– Udarbejdelse af en frivillighedsstrategi som planlægningsredskab

– Rekruttering og onboarding i praksis

– Organisering og værdsættelse af de frivillige

Vi lover ikke, at I bliver verdensmestre på knap 3 timer, men I får indblik i, hvad der kan gøres for at I bliver meget bedre til at få medlemmerne i jeres forening involveret i driften og udviklingen.

Tilmelding og pris
Deltagelse er gratis for frivillige i de folkeoplysende foreninger i Aarhus Kommune og i medlemsforeninger hos Idrætssamvirket i Aarhus, Århus Ungdommens Fællesråd og DGI Østjyllands foreninger i Aarhus. Deltagere fra foreninger udenfor Aarhus Kommune betaler 300,- kr.
Hvis man er tilmeldt, men udebliver fra kurset, sendes en faktura på 300,- kr. i ”No-show-gebyr”.
Tilmelding senest 3 uger før kurset her på siden: www.dgi.dk/202409853413